Welkom op mijn site.

Mijn naam is Michael Bijlstra, ben 24 jaar en woon in Zwaagwesteinde, De Westereen zoals ze het hier noemen, dit is een mooi plaatsje in de Friese Wouden. Ik hou al enkele jaren met veel plezier postduiven, soms met wisselend succes maar al doende leert men. Het houden van de duiven is de laatste jaren steeds serieuzer geworden. Hier in De Westereen moet je ook wel serieus met de duivensport omgaan. Mijn club PV de Zwaluw waar ik trouwens sinds kort secretaris van ben, hoort namelijk al jaren bij de beste verenigingen van Friesland. In 2000, 2001, 2002, 2003, 2004 was zij zelfs de beste vereniging van heel Friesland! In 2005 werd de 5e prijs behaald, in 2006 de 3e prijs, in 2007 de 4e prijs, in 2008 de 5e prijs,  in 2009 de 4e prijs en in 2010 opnieuw de 1e prijs tegen bijna 70 verenigingen.

Natuurlijk is het de bedoeling om zo goed mogelijk te presteren met de duiven, maar daarnaast heb ik ook enkele postduiven waar ook mooi gekleurde duiven uit kunnen komen. Zo heb ik enkele duiven die choco's voortbrengen, deze komen onder andere rechtstreeks van Arie Dijkstra en Karel Meulemans. Ook heb ik op het kweekhok twee isabel gekleurde postduiven en een blauwe doffer waar isabel duivinnen uit komen. Wat het helemaal mooi maakt is dat deze duiven ook nog eens prima presteren.

Het is de bedoeling nu ik eindelijk een site heb deze ook een beetje up to date te houden in zowel goede als in minder goede tijden, voor een ieder die ge├»nteresseerd is in wat mijn belevingen zijn in de duivensport.

Ik zou het leuk vinden als u een berichtje achterlaat in mijn gastenboek.